torstai 14. kesäkuuta 2012

Beer & piercings

Huuhihaa oon iha unohtanu kertoo teille viimevklopusta. :D Se oli kyl niin hauska/omituinen/tapahtumarikas/sekava/tyhmä/jne viikonloppu pitkästä aikaa. Oltii täs kavereitte kans vähä pläänäilty et vois mennä porukal grillailee, saunoo ja juomaan tottakai. Lähettii sit lauantaina Hakunilaan Jennan faijan kämpille ja mukana tässä keississä oli siis meitsi, Jenna, Joni, Nette, Toni ja Konsta. Mutta ennenku kerron teille vähä tosta reissusta ni näytän mitä mentii hommaa Konstan kans mulle ennenku lähettii Haksiin;


tsädääm ♥
Ja sattu aivan sitte perkeleesti. :D Ja joo tiedän, tommone pikku timantti mun isossa nakkinavassa näyttää kieltämättä typerältä, mutta lupaan vaihtaa sen isompaan ja hienompaan koruun heti ku toi parantuu, nii ja vähä ku facebookissa mainostin seinällä yhtä korua minkä haluaisin ni sitte tuli Konstalt myöhemmi viestii et se tilas sen mulle ja tälläne se siis on:
Oikeesti toi on joku jumalten koru, enkä vielkää osaa sisäistää sitä asiaa että saan ton, kiitoksia vielä Konstalle. ♥

Ja nyt Hakunilaan

Jenna, Joni ja söpöin grilli ♥



Mun monipuolinen ja ravitseva päivällinen.


Skumppalalalla


Tonin hyvä makkara



Konstan kateellinen katse ku otan lisää Jennan ehkä hirveimmän makusta skumppaa lisää


Jenna oli tottakai varautunu tähä iltaan ja oli käyny ostaa shottiruletin. :D Kuva kertoo jo valmiiks mitä tässä pelissä pitää tehä; eli juoda shotti ku nuoli osottaa sua. Oltii nössöjä ja alotettii peli tol pahalla mikälie törni skumpalla mut sit myöhemmi meni myös 0,5l salmari ton pelin myötä aika nopeesti.



Konstan miehekäs ilme


Mulla on bileet kaikki sileeks.
Jooei, hävettää sitte vieläki ku rupesin saunan jälkee hillumaa tol hemmetin yöpuvulla, joka on tarkemmin sanottuna yöpukumekko ja on tosi häiritsevän näkönen ja silleen mut koittakaa kestää.



Kaikki kauniit hevoset


Tonin sierain


Pojat antakaa pusu pliis


Bongasin alastoman miehen he he

Ja sitten myöhemmin lähti Jenna, Toni ja Konsta käymään grillillä ja Joni meni kilttinä poikana nukkumaan, joten mun ja Neten piti jäädä uskollisesti vartioimaan kämppää, mutta ku niillä kolmella sankarilla kesti, eikä Jonista ollu mitää iloa, nii mepä ryhyttii malleiks Neten kans:





Herkkä hetki ♥




Naamapalmut


Sanniki tuli käymään ♥

Ja voi sitä olon ja surkeiden ilmeiden määrää ku aamu koitti. Harmillista ettei kuvia tullu otettuu salaa, mut tää korvaa kaiken:



♥llä suffu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti